Търговската марка „Жанет“ е позната на пазара от 1990 година. Всички магазини от верига „Жанет “са изградени в съответствие със световните тенденции в оборудването и начина на обслужване. Отличават се със специфична, модерна и дизайнерска визия на интериора, която придава изключителност на всеки един обект, уют и комфорт.

Забързани в ежедневието много от потребителите се ориентират към решения, които улесняват пазаруването и приготвянето на храна. Това изисква магазините за хранителни стоки да бъдат лесни за ориентация, достъпни и да има широка гама от продукти. Готовите храни, лесни за готвене продукти, свежи продукти( като нарязани салати), топлата храна, прясно изпечен хляб са все по- предпочитани и търсени сред потребителите. Здравословният асортимент като плодове и зеленчуци, риба и рибни продукти, био и органични продукти, напитки без подсладители са сред приоритетите на нашата търговска марка.

Освен това „Жанет ООД „ предлага постоянно най-големия брой и разнообразие от трайно наложени ценови инструменти и промоционални активности. Ние гарантираме на своите клиенти бързо обслужване на каса, наличие на стоки в промоция, свежест на предлаганите продукти.
Всичко това в комбинация с удобната локация на магазините, възможността за за разплащане с международжи дебитни и кредитни карти, както и пазаруването с талони и ваучери за храна на държавни и частни фирми ни е гаранция за професионално обслужване, задоволяващо и най-високите изисквания.

Във всички търговски обекти „Жанет” са заети над 250 служители, като на всеки един се предоставя възможност за професионално развитие.

Работното време на търговските обекти е съобразено с нуждите на клиентите с цел постигане на максимално удобство и улеснение за тях.